7 mei 2012

Gratis bingo

Overzicht gratis bingo aanbieders

Veel gokkers beschouwen het internet als de hemel op aarde. Om een gokje te wagen hoeven zij namelijk niet meer hun huis te verlaten. Spellen zoals Blackjack, Texas Hold’em en Roulette zijn erg populair op het internet. Naast deze populaire online spellen is er natuurlijk nog online bingo. Online bingo is een rage over de hele wereld en met name in Groot-Brittannië. Eén van de meest verbazingwekkende pluspunten van online bingo is dat spelers gratis – zonder ook maar één euro eigen geld in te zetten – geldprijzen kunnen winnen.

Bent u geïnteresseerd in gratis online bingo spelen, dan dient u als eerste een online bingosite te selecteren. Vanwege de vele keuzes aan bingosites, kan het soms verwarrend zijn welke site u moet kiezen. Elke bingosite heeft namelijk weer andere regels en voorwaarden. Een tip van onze kant is dan ook; selecteer alleen een online bingo site met licentie, zodat u veilig kunt gokken en er zeker van bent dat u uw (geld)prijs ontvangt als u wint. Het loont ook de verschillende sites te vergelijken. Sommige prijzen kunnen namelijk veel groter zijn bij een andere online bingo aanbieders.

Heeft u eenmaal gekozen voor een bingosite, dan dient u zich registreren en een rekening te openen. Zodra dit gebeurd is, kunt u bingo spelen. U speelt tegen andere spelers van over de hele wereld, maar ook bij u uit de straat. Dat is de charme van online bingo – u weet nooit tegen wie u speelt.

Als algemene regel geldt, dat u het beste kunt beginnen met een gratis spel nadat u een nieuwe bingosite heeft gevonden, zodat u aan het beleid en de regels van de site gewend raakt. Als u een beginnende bingospeler bent, is het spelen van gratis bingo ook bij uitstek een goede manier om het spel te leren.

Heeft u eenmaal een voorproefje van online bingo gehad, dan zult u versteld staan welke besparingen u allemaal doet. Stelt u zich eens voor dat u niet meer hoeft te reizen en te overnachten. U betaalt niet meer voor drankjes, maaltijden en entreegelden. U kunt eenvoudig thuis een pizza eten en een drankje doen. U zou zelfs in uw pyjama bingo kunnen spelen. Probeert u het laatste maar eens te doen in een echt casino. Het grootste voordeel van dit alles is echter dat u gratis bingo kunt spelen!

Niet alle gratis bingosites keren geldprijzen uit bij winst. Op heel veel sites kunt u punten winnen, die u vervolgens kunt inwisselen voor prijzen. Ook kunt u uw punten inwisselen om voor echte geldprijzen bingo te spelen. Desondanks zijn de beste bingosites, de sites die u geldprijzen direct uitkeren, ook al speelt u gratis.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *